player-img

JUCATOR

Mirlind Daku

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Abania
VÂRSTĂ
26
POZIȚIE
Atacant
ÎNĂLȚIME
1.92
ECHIPĂ
Rubin Kazan
PICIOR
DREPT


banner

Despre Mirlind Daku

Mirlind Daku este un fotbalist albanez născut pe 1 ianuarie 1998, în Gjilan, Kosovo. Joacă pe postul de atacant și este recunoscut pentru instinctul său de golgheter și capacitatea de a finaliza ocaziile de gol. Daku și-a început cariera la echipele de tineret din Kosovo, unde a demonstrat rapid un talent deosebit pentru fotbal.

Cariera sa profesionistă a luat avânt atunci când a semnat cu echipa albaneză KF Ballkani, unde a devenit unul dintre cei mai prolifici marcatori ai campionatului. Evoluțiile sale impresionante l-au adus în atenția echipelor din Europa, iar transferul său la NK Osijek din Croația a fost un pas important în cariera sa.

Pe plan internațional, Mirlind Daku a ales să reprezinte Kosovo, pentru care a debutat în 2020. Cu toate acestea, având în vedere dubla sa cetățenie, nu este exclusă posibilitatea de a juca și pentru Albania în viitor. Cu o tehnică bună, viteză și abilitatea de a se poziționa excelent în fața porții, Daku promite să fie unul dintre cei mai buni atacanți ai generației sale. Ambiția și determinarea sa de a excela în carieră îl fac un jucător de urmărit în anii ce vor urma.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11