player-img

JUCATOR

Milan Skriniar

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Slovacia
VÂRSTĂ
29
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.88
ECHIPĂ
PSG
PICIOR
DREPT


banner

Despre Milan Skriniar

Milan Škriniar este un fotbalist slovac născut pe 11 februarie 1995, care joacă pe postul de fundaș central. Este cunoscut pentru abilitățile sale defensive remarcabile, pentru viziunea sa de joc și pentru capacitatea sa de a organiza defensiva echipei sale. A debutat la seniori la clubul slovac Zlaté Moravce și a fost apreciat pentru siguranța sa în defensivă și pentru abilitatea sa de a anticipa mișcările adversarilor.

Transferul său la Sampdoria în Serie A italiană în 2016 a reprezentat o oportunitate de a evolua la un nivel mai înalt și de a-și demonstra abilitățile în una dintre cele mai competitive ligi din lume. La Sampdoria, Škriniar și-a adus contribuția la echipă și a devenit unul dintre cei mai buni fundași centrali din Serie A.

Transferul său ulterior la Inter Milano în 2017 a consolidat statutul său ca unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume. La Inter, Škriniar a devenit o piesă cheie în apărarea echipei și a fost apreciat pentru calmul său sub presiune și pentru capacitatea sa de a face intervenții decisive.

Pe plan internațional, Škriniar a reprezentat Slovacia la diverse competiții internaționale și a fost un membru important al echipei naționale. Cu o carieră bogată în trofee și experiență la nivel de club și de țară, Milan Škriniar este unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume și este admirat pentru profesionalismul său și pentru dedicarea sa față de echipa sa.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19