player-img

JUCATOR

Mikel Merino

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Spania
VÂRSTĂ
27
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.89
ECHIPĂ
Real Madrid
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Mikel Merino

Mikel Merino Zazón este un fotbalist spaniol în vârstă de 25 de ani, născut pe 22 iunie 1996 în Pamplona, Spania. El evoluează pe postul de mijlocaș central și este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice, pentru capacitatea sa de a distribui mingea și pentru inteligența sa fotbalistică.

Merino și-a început cariera la tineretul clubului spaniol Osasuna, unde și-a făcut debutul în echipa de seniori în 2014. Performanțele sale bune l-au propulsat rapid în primul unsprezece al echipei și l-au transformat într-unul dintre cei mai promițători mijlocași din La Liga.

În timpul carierei sale, Merino a jucat pentru mai multe cluburi de top din Europa, inclusiv pentru Borussia Dortmund și Real Sociedad, unde și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația de jucător de top. El este apreciat pentru viziunea sa de joc, pentru abilitățile sale de recuperare a mingii și pentru calitățile sale de leadership pe teren.

Merino este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Spaniei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Este considerat unul dintre cei mai talentați mijlocași centrali din Spania și este admirat pentru dedicarea sa față de echipă și pentru profesionalismul său exemplar.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12