player-img

JUCATOR

Mike Maignan

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Franța
VÂRSTĂ
28
POZIȚIE
Portar
ÎNĂLȚIME
1.91
ECHIPĂ
AC Milan
PICIOR
DREPT


banner

Despre Mike Maignan

Mike Maignan, născut pe 3 iulie 1995 în Cayenne, Guyana Franceză, este un fotbalist francez care joacă pe postul de portar. Crescut în academia de tineret a lui Paris Saint-Germain (PSG), Maignan nu a reușit să se impună în prima echipă a parizienilor, dar a avut parte de o ascensiune spectaculoasă odată cu transferul său la Lille OSC în 2015.

La Lille, Maignan a avut ocazia să-și demonstreze calitățile și a devenit rapid portarul titular. Evoluțiile sale impresionante au fost cruciale pentru succesul echipei, culminând cu câștigarea titlului de campioană a Franței în sezonul 2020-2021. Maignan a fost recunoscut pentru reflexele sale rapide, capacitatea de a comanda defensiva și abilitățile sale de a parca loviturile de la distanță.

În 2021, Maignan a făcut un pas important în carieră, transferându-se la AC Milan în Serie A. Aici, a continuat să-și arate valoarea, contribuind semnificativ la performanțele echipei și fiind recunoscut drept unul dintre cei mai buni portari din campionatul italian. Cu Maignan între buturi, Milan a reușit să-și consolideze poziția în competițiile interne și internaționale.

Pe plan internațional, Maignan a debutat pentru echipa națională a Franței în 2020. Deși concurența pe postul de portar este acerbă în echipa Les Bleus, Maignan a fost selectat constant pentru lotul național și a participat la diverse competiții internaționale, demonstrându-și abilitățile la cel mai înalt nivel.

Cu o carieră în plină ascensiune și abilități remarcabile, Mike Maignan este văzut ca unul dintre cei mai promițători portari din fotbalul mondial, având potențialul de a deveni un star al sportului și de a-și aduce contribuția la succesele viitoare ale echipei sale și ale naționalei Franței.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11