player-img

JUCATOR

Mihaly Kata

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Ungaria
VÂRSTĂ
22
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.76
ECHIPĂ
MTK Budapesta
PICIOR
DREPT


banner

Despre Mihaly Kata

Mihály Kata este un tânăr fotbalist maghiar născut pe 21 iunie 2001. Joacă pe postul de mijlocaș central și este cunoscut pentru viziunea sa de joc, tehnica fină și capacitatea de a controla tempo-ul unei partide. Kata și-a început cariera la academia de tineret a clubului MTK Budapesta, unde a debutat la echipa de seniori în 2018.

La MTK Budapesta, Kata a avut oportunitatea de a-și demonstra talentul la o vârstă fragedă, devenind rapid un jucător de bază în mijlocul terenului. Performanțele sale solide și abilitatea de a distribui mingea cu precizie au atras atenția echipelor internaționale, iar Mihály Kata a fost recunoscut ca unul dintre cei mai promițători tineri jucători din Ungaria.

Kata este un mijlocaș central complet, capabil să îndeplinească atât sarcini defensive, cât și ofensive. Abilitatea sa de a citi jocul și de a face tranziția rapidă între apărare și atac îl face un jucător valoros pentru orice echipă. În plus, este cunoscut pentru calmul său sub presiune și pentru capacitatea de a lua decizii rapide și eficiente în situații complicate.

Pe plan internațional, Mihály Kata a reprezentat Ungaria la diverse categorii de vârstă, fiind un component important al echipelor de tineret. Performanțele sale la nivel de tineret i-au adus convocări la echipa națională de seniori, unde a avut ocazia să joace alături de cei mai buni jucători din țară. Cu o carieră promițătoare în față și o dorință constantă de a se perfecționa, Mihály Kata este văzut ca un viitor lider al mijlocului terenului pentru echipa națională a Ungariei.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11