player-img

JUCATOR

Michy Batshuayi

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Belgia
VÂRSTĂ
30
POZIȚIE
Atacant
ÎNĂLȚIME
1.85
ECHIPĂ
Fenerbahce
PICIOR
DREPT


banner

Despre Michy Batshuayi

Michy Batshuayi este un fotbalist belgian născut pe 2 octombrie 1993 în Bruxelles, Belgia. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca atacant și pentru capacitatea sa de a marca goluri.

Batshuayi și-a început cariera la clubul belgian Standard Liège, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a devenit unul dintre cei mai promițători tineri atacanți din Belgia. În 2014, a fost transferat la clubul francez Olympique de Marseille, unde și-a continuat evoluția în Ligue 1.

Cu Olympique de Marseille, Batshuayi a reușit să-și consolideze reputația ca unul dintre cei mai talentați atacanți din Europa. Abilitățile sale tehnice remarcabile, precum și instinctul său pentru gol, l-au făcut un jucător important pentru echipa sa.

În prezent, Batshuayi evoluează pentru clubul englez Chelsea, unde și-a continuat să-și arate calitățile și să-și aducă contribuția la echipa sa. De asemenea, este un membru al echipei naționale a Belgiei și a reprezentat țara sa la mai multe turnee internaționale, inclusiv la Campionatul Mondial din 2018.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11