player-img

JUCATOR

Michal Sadílek

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Cehia
VÂRSTĂ
25
POZIȚIE
Mijlocaș central defensiv
ÎNĂLȚIME
1.69
ECHIPĂ
Twente Enschede
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Michal Sadílek

Michal Sadílek este un fotbalist ceh în vârstă de 22 de ani, născut pe 31 mai 1999 în Praga, Cehia. El evoluează pe postul de mijlocaș și este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice, viziunea sa de joc și puterea sa fizică.

Sadílek și-a început cariera la clubul ceh Sparta Praga, unde și-a petrecut primele etape ale carierei sale și și-a demonstrat potențialul în diversele echipe de tineret ale clubului. Performanțele sale bune l-au propulsat rapid în echipa de seniori a lui Sparta Praga, unde a devenit un jucător de bază.

În 2019, Sadílek a fost transferat la clubul olandez PSV Eindhoven, unde și-a continuat evoluția. Aici, el a avut oportunitatea de a juca într-o ligă competitivă și a dobândit experiență la un nivel mai înalt. Sadílek este apreciat pentru versatilitatea sa, putând juca atât în mijlocul terenului, cât și pe postul de fundaș stânga.

Sadílek este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Cehiei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale de tineret și la echipa de seniori. Este considerat unul dintre cei mai promițători mijlocași din Cehia și este urmărit cu atenție de către cluburile din întreaga Europă.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11