player-img

JUCATOR

Mert Müldür

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Turcia
VÂRSTĂ
25
POZIȚIE
Fundaș dreapta
ÎNĂLȚIME
1.84
ECHIPĂ
Fenerbahce
PICIOR
DREPT


banner

Despre Mert Müldür

Mert Müldür, născut pe 3 aprilie 1999 în Viena, Austria, este un fundaș drept de origine turcă, cunoscut pentru viteza și abilitățile sale defensive.

Și-a început cariera la academia de tineret a clubului Rapid Viena, unde a debutat pentru prima echipă în 2017. Performanțele sale excelente l-au adus rapid în atenția echipelor din marile campionate europene, iar în 2019, Müldür a fost transferat la Sassuolo în Serie A, Italia. La Sassuolo, Müldür s-a impus ca un jucător de bază, remarcându-se prin contribuțiile sale atât în apărare cât și în atac.

Este cunoscut pentru capacitatea sa de a urca pe flanc și a centra precis, precum și pentru abilitățile sale de marcaj și anticipare a jocului adversarilor. Müldür a reprezentat Turcia la niveluri de tineret și a debutat pentru echipa națională de seniori în 2018, devenind rapid un membru important al echipei.

Cu o combinație de talent natural, etică de muncă și experiență la nivel înalt, Mert Müldür este considerat unul dintre cei mai promițători fundași ai generației sale, având un viitor strălucit în fotbalul internațional.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11