player-img

JUCATOR

Medon Berisha

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Abania
VÂRSTĂ
20
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.86
ECHIPĂ
Lecce
PICIOR
DREPT


banner

Despre Medon Berisha

Medon Berisha este un tânăr fotbalist albanez, născut pe 20 martie 2002. Joacă pe postul de atacant și este recunoscut pentru tehnica sa impresionantă și abilitatea de a finaliza fazele de atac. Deși cariera sa este abia la început, Berisha a atras atenția prin performanțele sale în echipele de juniori și prin evoluțiile promițătoare la nivel de seniori.

Berisha a început să joace fotbal la o vârstă fragedă, fiind format în academiile de tineret ale unor cluburi din Albania și Kosovo. A debutat pentru echipa mare a clubului său la o vârstă tânără, arătând rapid că este un talent de urmărit. Viteza sa și capacitatea de a marca goluri din aproape orice poziție l-au făcut să fie unul dintre cei mai promițători tineri jucători din regiune.

Pe plan internațional, Medon Berisha este considerat o speranță pentru echipa națională a Albaniei. A fost convocat la echipele naționale de tineret, unde a avut ocazia să-și demonstreze abilitățile și să câștige experiență valoroasă. Cu o atitudine pozitivă și dorința de a-și dezvolta constant jocul, Berisha promite să devină un jucător important pentru echipa sa și să contribuie semnificativ la succesul viitor al fotbalului albanez.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11