player-img

JUCATOR

Maximilian Wöber

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Austria
VÂRSTĂ
26
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.88
ECHIPĂ
Monchengladbach
PICIOR
NICI UNUL


banner

Despre Maximilian Wöber

Maximilian Wöber, născut pe 4 februarie 1998, este un fundaș central austriac, recunoscut pentru soliditatea sa defensivă și abilitățile sale de lider.

A început cariera la academia Rapid Viena, debutând pentru prima echipă în 2016. După un sezon impresionant la Rapid Viena, Wöber a fost transferat la Ajax în 2017, unde a continuat să se dezvolte, învățând din stilul de joc ofensiv și organizarea defensivă caracteristică echipei olandeze. În 2019, s-a mutat la Sevilla FC în La Liga, câștigând experiență într-unul dintre cele mai competitive campionate din Europa.

După o scurtă perioadă la Sevilla, Wöber a semnat cu Red Bull Salzburg, unde a devenit un pilon al apărării echipei. De asemenea, a fost un jucător important pentru echipa națională a Austriei, contribuind la succesul echipei în diverse campanii de calificare și turnee internaționale. Wöber este apreciat pentru jocul său aerian puternic, capacitatea de a anticipa mișcările adversarilor și calmul său în situații de presiune.

La doar 26 de ani, Wöber a acumulat o experiență vastă în fotbalul european și continuă să fie un jucător de bază pentru clubul său și echipa națională.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11