player-img

JUCATOR

Maxim De Cuyper

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Belgia
VÂRSTĂ
23
POZIȚIE
Fundaș Stânga
ÎNĂLȚIME
1.82
ECHIPĂ
Club Brugge
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Maxim De Cuyper

Maxim De Cuyper, născut pe 22 decembrie 2000, în Knokke, Belgia, este un tânăr talentat fundaș stânga, apreciat pentru abilitățile sale tehnice și viziunea de joc.

Și-a început cariera la academia de tineret a lui Club Brugge, una dintre cele mai mari echipe din Belgia. De Cuyper a debutat pentru echipa de seniori în sezonul 2019-2020 și a reușit să impresioneze prin prestațiile sale constante și mature. Este un jucător versatil, capabil să joace atât ca fundaș stânga cât și ca mijlocaș stânga, datorită abilității sale de a urca în atac și a centra precis.

De asemenea, De Cuyper se remarcă prin capacitatea sa de a intercepta mingi și de a lansa contraatacuri rapide. Este considerat unul dintre cei mai promițători tineri jucători din Belgia, având un potențial uriaș de dezvoltare.

A fost selecționat pentru echipele de tineret ale Belgiei, unde a continuat să arate calități de lider și o maturitate remarcabilă pentru vârsta sa. De Cuyper este urmărit de echipe din ligile de top din Europa, iar performanțele sale crescute îl fac un candidat ideal pentru echipa națională a Belgiei în viitor.

Cu o combinație de abilități defensive solide și contribuții ofensive notabile, Maxim De Cuyper este un jucător de urmărit în anii ce vin.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11