player-img

JUCATOR

Matuš Bero

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Slovacia
VÂRSTĂ
28
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.81
ECHIPĂ
Vfl Bochum
PICIOR
DREPT


banner

Despre Matuš Bero

Matuš Bero este un fotbalist slovac născut pe 6 septembrie 1995, în Ilava, Slovacia. Joacă pe postul de mijlocaș și este cunoscut pentru energia sa, abilitățile tehnice și capacitatea de a influența jocul din mijlocul terenului. Bero și-a început cariera la echipa de tineret a clubului AS Trenčín, unde a debutat la echipa de seniori în 2013.

La AS Trenčín, Bero a avut un impact imediat, contribuind la succesul echipei în Fortuna Liga și câștigând titluri de campion. Performanțele sale remarcabile i-au adus un transfer la Trabzonspor în Super Lig din Turcia în 2016, unde a continuat să se dezvolte ca jucător.

După o perioadă petrecută în Turcia, Bero s-a transferat la Vitesse Arnhem în Eredivisie în 2018. La Vitesse, el a devenit rapid un jucător de bază, cunoscut pentru efortul său constant, capacitatea de a recupera mingi și de a crea ocazii pentru coechipieri. Bero este apreciat pentru versatilitatea sa, fiind capabil să joace atât ca mijlocaș defensiv, cât și ofensiv, în funcție de necesitățile echipei.

Pe plan internațional, Matuš Bero a reprezentat Slovacia la toate categoriile de vârstă, făcându-și debutul la echipa națională de seniori în 2016. Cu o combinație de experiență internațională și performanțe constante la nivel de club, Bero este un jucător important pentru echipa națională a Slovaciei, contribuind la campaniile de calificare și la succesul echipei în competițiile internaționale.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11