player-img

JUCATOR

Matthijs de Ligt

logo competition
Powered By:
Unibet
flag
ȚARĂ
Olanda
Olanda
VÂRSTĂ
24
POZIȚIE
Fundaș c..
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.89
ECHIPĂ
Bayern M..
Bayern Munchen
PICIOR
DREPT


Despre Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt este un fotbalist olandez născut pe 12 august 1999 în Leiderdorp, Țările de Jos. El este unul dintre cei mai talentați fundași din lume și este cunoscut pentru abilitățile sale defensive solide și pentru calitățile de leadership.

De Ligt și-a început cariera la academia de tineret a clubului olandez AFC Ajax, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a devenit unul dintre cei mai promițători tineri fundași din Europa. Ulterior, a fost promovat la echipa principală a lui Ajax și a reușit să-și facă loc în primul unsprezece.

Cu Ajax, de Ligt a câștigat titluri de campion în Eredivisie și a avut o contribuție importantă la parcursurile echipei în competițiile europene, inclusiv în Liga Campionilor. Performanțele sale au atras atenția unor cluburi de top din Europa, iar în 2019, a fost transferat la clubul italian Juventus.

Cu Juventus, de Ligt continuă să-și arate calitățile și să-și aducă contribuția la echipa sa. Este unul dintre cei mai promițători fundași din lume și este urmărit cu atenție de fani și de observatorii din lumea fotbalului.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Tudor Cosma
+45.76
Câștigate
32
Pierdute
16
3
Caramavrov
+24.04
Câștigate
12
Pierdute
6