player-img

JUCATOR

Matt O'Riley

logo competition
Powered By:
Unibet
flag
ȚARĂ
Danemarc..
Danemarca
VÂRSTĂ
23
POZIȚIE
Mijlocaș..
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.89
ECHIPĂ
Celtic G..
Celtic Glasgow
PICIOR
STÂNG


Despre Matt O'Riley

Matt O'Riley este un fotbalist englez născut pe 21 iulie 2000, cunoscut pentru abilitățile sale ca mijlocaș ofensiv și pentru tehnica sa bună. Originar din Londra, Anglia, O'Riley și-a început cariera în fotbal la nivel de juniori în cluburile engleze, evidențiindu-se rapid prin talentul său și determinarea sa.

El și-a făcut debutul la nivel de seniori la clubul englez Fulham FC, unde și-a demonstrat rapid potențialul și talentul în mijlocul terenului. Performanțele sale remarcabile l-au propulsat în atenția altor cluburi, iar în 2021 a semnat cu clubul belgian KV Mechelen.

La KV Mechelen, O'Riley și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația ca un mijlocaș ofensiv talentat și creativ. El este apreciat pentru abilitățile sale în dribling, pentru viziunea sa de joc și pentru capacitatea sa de a marca sau de a furniza assist-uri pentru colegii săi.

Pe plan internațional, Matt O'Riley a fost convocat la echipele de tineret ale Angliei și a reprezentat țara în diverse competiții internaționale. El este privit ca un mijlocaș promițător, cu un potențial neexploatat, și este recunoscut pentru devotamentul său față de sport și pentru ambiția sa de a-și continua evoluția.

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+54.5
Câștigate
13
Pierdute
6
3
Tudor Cosma
+52.32
Câștigate
37
Pierdute
19