player-img

JUCATOR

Martín Zubimendi

logo competition
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Spania
Spania
VÂRSTĂ
25
POZIȚIE
Mijlocaș..
Mijlocaș central defensiv
ÎNĂLȚIME
1.81
ECHIPĂ
Real Soc..
Real Sociedad
PICIOR
DREPT


Despre Martín Zubimendi

Martín Zubimendi Hernández este un fotbalist spaniol în vârstă de 23 de ani, născut pe 8 iunie 1999 în San Sebastián, Spania. El evoluează pe postul de mijlocaș defensiv și este cunoscut pentru inteligența sa în joc, pentru distribuția precisă a mingii și pentru abilitățile sale defensive solide.

Zubimendi și-a început cariera la tineretul clubului spaniol Real Sociedad, unde și-a făcut debutul în echipa de seniori în 2019. Performanțele sale impresionante l-au propulsat rapid în primul unsprezece al echipei și l-au transformat într-unul dintre cei mai promițători tineri mijlocași din La Liga.

El este cunoscut pentru capacitatea sa de a controla mijlocul terenului, pentru tehnica sa fină și pentru capacitatea sa de a intercepta mingea și de a o distribui rapid către coechipieri. Zubimendi este admirat pentru maturitatea sa în joc și pentru abilitatea sa de a face față presiunii în timpul meciurilor importante.

Zubimendi a atras atenția cluburilor de top din Europa datorită performanțelor sale consistente și este considerat unul dintre cei mai promițători mijlocași defensivi din Spania. El este văzut ca o parte importantă a viitorului echipei naționale a Spaniei și este urmărit cu atenție de către antrenorii și experții în fotbal.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+91.52
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
3
Curry
+77.7
Câștigate
18
Pierdute
7