player-img

JUCATOR

Mario Pašalić

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Croația
VÂRSTĂ
29
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.88
ECHIPĂ
Atalanta
PICIOR
DREPT


banner

Despre Mario Pašalić

Mario Pašalić este un fotbalist croat născut pe 9 februarie 1995 în Mainz, Germania. El evoluează pe postul de mijlocaș central și este cunoscut pentru versatilitatea sa, putând juca și ca mijlocaș ofensiv sau mijlocaș defensiv.

Pašalić și-a început cariera la clubul croat Hajduk Split și și-a demonstrat rapid potențialul și talentele. În 2014, s-a transferat la Chelsea FC în Premier League engleză, unde a fost împrumutat la mai multe cluburi pentru a-și câștiga experiența și pentru a-și consolida reputația.

Performanțele sale impresionante l-au adus în atenția clubului italian Atalanta Bergamo, unde s-a transferat definitiv în 2019. Aici, Pašalić și-a continuat evoluția și a devenit un element de bază al echipei, contribuind la succesul lor în Serie A și în Liga Campionilor.

Este apreciat pentru abilitățile sale fizice, pentru inteligența sa în joc și pentru capacitatea sa de a se adapta la diferite roluri pe teren. De asemenea, el a reprezentat echipa națională a Croației la nivel internațional, având prezențe și contribuții la diverse competiții, inclusiv la Campionatul Mondial FIFA și la Campionatul European. Este considerat unul dintre cei mai promițători mijlocași din Croația și este admirat pentru profesionalismul său și devotamentul său față de echipă.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11