player-img

JUCATOR

Marin Pongracic

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Croația
VÂRSTĂ
26
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.93
ECHIPĂ
Lecce
PICIOR
DREPT


banner

Despre Marin Pongracic

Marin Pongracic este un fotbalist croat născut pe 11 septembrie 1997 în Landshut, Germania. El evoluează pe postul de fundaș central și este cunoscut pentru forța sa fizică, pentru capacitatea sa de a relua jocul și pentru abilitățile sale defensive.

Pongracic și-a început cariera la academie la clubul german 1860 München și apoi s-a transferat la Red Bull Salzburg în Austria. Aici și-a consolidat reputația ca unul dintre cei mai promițători fundași tineri din Europa, contribuind la succesul echipei în competițiile interne și europene.

Performanțele sale impresionante l-au adus în atenția cluburilor mari din Europa, iar în 2020, s-a alăturat clubului german VfL Wolfsburg în Bundesliga. Aici, Pongracic și-a continuat evoluția și a devenit un element de bază al apărării echipei.

Este apreciat pentru abilitățile sale în jocul aerian, pentru capacitatea sa de a întrerupe acțiunile adversarilor și pentru modul său calm și sigur în fața porții. De asemenea, el a reprezentat echipa națională a Croației la nivel internațional, contribuind la eforturile echipei în diverse competiții.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11