player-img

JUCATOR

Marco Pasalic

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Croația
VÂRSTĂ
23
POZIȚIE
mijlocaș / aripă dreapta
ÎNĂLȚIME
1.77
ECHIPĂ
Rijeka
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Marco Pasalic

Marco Pašalić este un fotbalist croat născut pe 9 februarie 1995 în Mainz, Germania. Evoluând pe postul de mijlocaș central sau mijlocaș ofensiv, Pašalić este cunoscut pentru versatilitatea sa, pentru distribuția precisă a mingii și pentru capacitatea sa de a-și influența jocul în zona de mijloc.

Pašalić și-a început cariera la clubul croat Hajduk Split și apoi s-a transferat la Chelsea FC în Premier League engleză. Aici, a fost împrumutat la mai multe cluburi pentru a-și câștiga experiența și pentru a-și consolida reputația ca unul dintre cei mai talentați mijlocași tineri din Europa.

Performanțele sale impresionante l-au adus în atenția clubului italian Atalanta Bergamo, unde s-a transferat definitiv în 2019. Aici, Pašalić și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația ca un mijlocaș de top în Serie A.

Este apreciat pentru abilitățile sale tehnice, pentru inteligența sa în joc și pentru modul său calm și sigur în fața porții. De asemenea, el a reprezentat echipa națională a Croației la nivel internațional, având prezențe și contribuții la diverse competiții.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11