player-img

JUCATOR

Marco Asensio

logo competition
Powered By:
Unibet
flag
ȚARĂ
Spania
Spania
VÂRSTĂ
26
POZIȚIE
mijlocaș..
mijlocaș / aripă dreapta
ÎNĂLȚIME
1.81
ECHIPĂ
Paris Sa..
Paris Saint-Germain
PICIOR
STÂNG


Despre Marco Asensio

Marco Asensio Willemsen este un fotbalist spaniol în vârstă de 26 de ani, născut pe 21 ianuarie 1996 în Palma, Spania. El evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv sau atacant și este cunoscut pentru tehnica sa fină, pentru lovitura sa de picior și pentru capacitatea sa de a marca goluri spectaculoase.

Asensio și-a început cariera la tineretul clubului spaniol Real Madrid, unde și-a făcut debutul în echipa de seniori în 2016. Performanțele sale impresionante l-au propulsat rapid în primul unsprezece al echipei și l-au transformat într-unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din lume.

În timpul carierei sale la Real Madrid, Asensio a contribuit la câștigarea mai multor trofee pentru club, inclusiv a Ligii Campionilor și a titlurilor La Liga. El este apreciat pentru abilitățile sale de dribling, pentru viziunea sa de joc și pentru capacitatea sa de a marca goluri importante în momentele cheie ale meciurilor.

Asensio este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Spaniei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Este considerat unul dintre cei mai talentați mijlocași ofensivi din Spania și este admirat pentru potențialul său de a deveni unul dintre cei mai buni jucători din lume.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Tudor Cosma
+45.76
Câștigate
32
Pierdute
16
3
Caramavrov
+24.04
Câștigate
12
Pierdute
6