player-img

JUCATOR

Marcelo Brozović

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Croația
VÂRSTĂ
31
POZIȚIE
Mijlocaș central defensiv
ÎNĂLȚIME
1.81
ECHIPĂ
Al-Nassr
PICIOR
AMBELE


banner

Despre Marcelo Brozović

Marcelo Brozović este un fotbalist croat născut pe 16 noiembrie 1992 în Zagreb, Croația. Evoluând pe postul de mijlocaș central, Brozović este recunoscut pentru abilitățile sale în recuperarea mingii, pentru distribuția precisă a acesteia și pentru capacitatea sa de a dicta ritmul jocului.

Brozović și-a început cariera la clubul croat Dinamo Zagreb și și-a demonstrat rapid potențialul și talentele. În 2014, s-a transferat la clubul italian Internazionale Milano, unde și-a consolidat reputația ca unul dintre cei mai buni mijlocași din Serie A.

La Inter Milano, Brozović a devenit un element esențial al echipei, contribuind la succesul lor în competițiile interne și europene. Este apreciat pentru abilitățile sale tactice, pentru inteligența sa în joc și pentru determinarea sa de neclintit pe teren.

De asemenea, el este un membru important al echipei naționale a Croației, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale, inclusiv la Campionatul Mondial FIFA și la Campionatul European. Este considerat unul dintre cei mai buni mijlocași centrali din Croația și este admirat pentru profesionalismul său și devotamentul său față de echipă.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19