player-img

JUCATOR

Marc-André ter Stegen

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Germania
VÂRSTĂ
32
POZIȚIE
Portar
ÎNĂLȚIME
1.87
ECHIPĂ
FC Barcelona
PICIOR
DREPT


banner

Despre Marc-André ter Stegen

Marc-André ter Stegen este un fotbalist german născut pe 30 aprilie 1992, în Mönchengladbach, Germania. Este cunoscut ca unul dintre cei mai buni portari din lume, jucând în prezent pentru FC Barcelona în La Liga și pentru echipa națională a Germaniei.

Ter Stegen și-a început cariera la academia de tineret a clubului Borussia Mönchengladbach. A făcut progrese rapide și și-a făcut debutul la echipa mare în 2011, devenind repede titular datorită abilităților sale impresionante între buturi. Ter Stegen este cunoscut pentru reflexele sale rapide, abilitățile sale de a juca mingea cu picioarele și capacitatea de a face intervenții spectaculoase.

În 2014, ter Stegen a fost transferat la FC Barcelona, unde și-a consolidat statutul de unul dintre cei mai buni portari din lume. A contribuit semnificativ la succesul echipei, câștigând multiple titluri de campion în La Liga, Copa del Rey și Liga Campionilor UEFA. La Barcelona, el a devenit faimos pentru calmul său sub presiune și pentru capacitatea sa de a iniția atacuri cu pase precise.

Pe plan internațional, ter Stegen a reprezentat Germania la toate nivelurile de vârstă, debutând la echipa națională de seniori în 2012. Deși a concurat pentru postul de titular cu Manuel Neuer, ter Stegen a avut multe apariții notabile și a fost parte a echipei care a câștigat Cupa Confederațiilor FIFA în 2017.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19