player-img

JUCATOR

Manuel Neuer

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Germania
VÂRSTĂ
38
POZIȚIE
Portar
ÎNĂLȚIME
1.93
ECHIPĂ
Bayern Munchen
PICIOR
DREPT


banner

Despre Manuel Neuer

Manuel Neuer, născut pe 27 martie 1986 în Gelsenkirchen, Germania, este un fotbalist german care joacă pe postul de portar. Este recunoscut pe scară largă drept unul dintre cei mai buni portari din istoria fotbalului datorită abilităților sale remarcabile de a apăra, reflexelor rapide și capacității sale de a juca ca un „sweeper-keeper”.

Neuer și-a început cariera la Schalke 04, unde a debutat la echipa de seniori în 2006. Performanțele sale impresionante l-au propulsat rapid în atenția cluburilor mari. În 2011, s-a transferat la Bayern München, unde a continuat să-și consolideze reputația de portar de top. La Bayern, Neuer a câștigat multiple titluri de Bundesliga, DFB-Pokal și Liga Campionilor UEFA.

Cunoscut pentru stilul său inovator de joc, Neuer a redefinit rolul portarului modern. Capacitatea sa de a ieși din poartă pentru a intercepta pasele lungi și pentru a participa activ la construcția jocului îl face un jucător unic. Reflexele sale rapide și abilitățile sale de a parca lovituri dificile îl plasează în elita portarilor mondiali.

Pe plan internațional, Manuel Neuer a debutat pentru echipa națională a Germaniei în 2009. A fost un jucător esențial pentru naționala germană în numeroase turnee internaționale, inclusiv în Campionatul Mondial din 2014, unde Germania a câștigat trofeul, iar Neuer a fost desemnat cel mai bun portar al turneului.

Cu o carieră plină de succese și recunoaștere internațională, Manuel Neuer rămâne un exemplu de excelență în fotbal. Profesionalismul său, dedicarea și inovațiile aduse rolului de portar îl fac un adevărat pionier și o legendă vie a acestui sport.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12