player-img

JUCATOR

Lukas Provod

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Cehia
VÂRSTĂ
27
POZIȚIE
Mijlocaș / aripă stânga
ÎNĂLȚIME
1.89
ECHIPĂ
Slavia Praga
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Lukas Provod

Lukáš Provod este un fotbalist ceh în vârstă de 28 de ani, născut pe 20 mai 1993 în Pardubice, Cehia. El evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și este cunoscut pentru driblingul său agil, viziunea de joc și abilitatea sa de a marca goluri și de a oferi pase decisive.

Provod și-a început cariera la clubul ceh Mladá Boleslav, unde și-a petrecut primele etape ale carierei sale și și-a demonstrat talentul în mijlocul terenului. Performanțele sale impresionante l-au propulsat rapid în echipa de seniori a lui Mladá Boleslav, unde a devenit un jucător de bază.

În 2020, Provod a fost transferat la clubul belgian Slavia Praga, unde și-a continuat evoluția. Aici, el a avut oportunitatea de a juca în Liga Campionilor și de a concura la cel mai înalt nivel european. Provod este apreciat pentru abilitățile sale tehnice, pentru creativitatea sa în atac și pentru contribuțiile sale la construcția jocului echipei.

Este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Cehiei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Este considerat unul dintre cei mai talentați mijlocași ofensivi din Cehia și este admirat pentru devotamentul său față de echipă și pentru profesionalismul său.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19