player-img

JUCATOR

Luka Modrić

logo competition
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Croația
Croația
VÂRSTĂ
38
POZIȚIE
Mijlocaș..
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.72
ECHIPĂ
Real Mad..
Real Madrid
PICIOR
DREPT


Despre Luka Modrić

Luka Modrić este un fotbalist croat născut pe 9 septembrie 1985 în Zadar, Croația. Este considerat unul dintre cei mai mari mijlocași din istoria fotbalului croat și unul dintre cei mai buni din lume în poziția sa.

Modrić și-a început cariera la clubul croat Dinamo Zagreb și și-a consolidat reputația ca unul dintre cei mai talentați mijlocași din Europa. În 2008, s-a transferat la Tottenham Hotspur în Premier League engleză, unde și-a continuat să impresioneze cu abilitățile sale.

În 2012, s-a alăturat lui Real Madrid, unde și-a atins apogeul carierei. Aici, Modrić a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, câștigând numeroase titluri în La Liga, Liga Campionilor și alte competiții. A fost laureat cu Balonul de Aur în 2018, devenind primul jucător în afara duoului Messi-Ronaldo care a câștigat acest premiu după aproape o decadă.

Modrić este, de asemenea, un membru important al echipei naționale a Croației, fiind căpitanul echipei și având prezențe la numeroase turnee internaționale, inclusiv la Campionatul Mondial și la Campionatul European. Este admirat pentru viziunea sa de joc, pentru precizia paselor sale și pentru abilitatea sa de a marca goluri din distanțe lungi.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+91.52
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
3
Curry
+77.7
Câștigate
18
Pierdute
7