player-img

JUCATOR

Loïs Openda

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Belgia
VÂRSTĂ
24
POZIȚIE
Atacant
ÎNĂLȚIME
1.77
ECHIPĂ
RB Leipzig
PICIOR
DREPT


banner

Despre Loïs Openda

Loïs Openda este un fotbalist belgian născut pe 24 februarie 2000 în Bruges, Belgia. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca atacant și pentru potențialul său de a deveni un jucător de top în viitor.

Openda și-a început cariera la academia de tineret a clubului belgian Club Brugge, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a devenit unul dintre cei mai promițători tineri atacanți din Belgia. Ulterior, a fost promovat la echipa principală a lui Club Brugge și a reușit să-și facă loc în primul unsprezece.

Cu Club Brugge, Openda a reușit să-și consolideze reputația ca unul dintre cei mai talentați atacanți din Belgia. Abilitățile sale tehnice remarcabile, precum și viteza sa pe teren, l-au făcut un jucător important pentru echipa sa.

În prezent, Openda evoluează sub formă de împrumut la clubul belgian Vitesse, unde și-a continuat să-și arate calitățile și să-și aducă contribuția la echipa sa. Este urmărit cu atenție de cluburile de top din Belgia și Europa pentru a vedea cum își va dezvolta cariera.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12