player-img

JUCATOR

Liam Cooper

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Scoția
VÂRSTĂ
32
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.86
ECHIPĂ
Leeds
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Liam Cooper

Liam Cooper este un fotbalist scoțian născut pe 30 august 1991 în Hull, Anglia. El evoluează pe postul de fundaș central și este cunoscut pentru calmul său în apărare, pentru capacitatea sa de a construi jocul de la spate și pentru leadership-ul său în teren.

Cooper și-a început cariera la clubul englez Hull City, unde a parcurs mai multe etape ale academiei clubului înainte de a debuta pentru echipa de seniori. Performanțele sale impresionante l-au adus în atenția altor cluburi, iar în 2014, s-a transferat la clubul scoțian Leeds United.

Aici, Cooper și-a consolidat reputația ca unul dintre cei mai buni fundași centrali din Championship și a contribuit la promovarea lui Leeds United în Premier League în 2020. Este apreciat pentru abilitățile sale de leadership, pentru experiența sa în jocul defensiv și pentru capacitatea sa de a inspira colegii de echipă.

De asemenea, el a fost convocat pentru echipa națională a Scoției, având prezențe și contribuții la diverse competitiții internaționale.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11