player-img

JUCATOR

Lewis Dunk

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Anglia
VÂRSTĂ
32
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.92
ECHIPĂ
Brighton
PICIOR
DREPT


banner

Despre Lewis Dunk

Lewis Dunk este un fotbalist englez născut pe 21 noiembrie 1991 în Brighton, Anglia. El evoluează pe postul de fundaș central și este cunoscut pentru abilitățile sale defensive, pentru jocul său aerian puternic și pentru conducerea pe teren.

Dunk și-a început cariera la Brighton & Hove Albion, club la care s-a format și a devenit unul dintre cei mai importanți jucători. A reușit să-și consolideze reputația ca un fundaș central solid și fiabil în Championship, iar apoi în Premier League, după promovarea echipei Brighton.

Este cunoscut pentru calmitatea și siguranța sa în apărare, precum și pentru capacitățile sale de a câștiga duelurile aeriene. Este un lider pe teren și a fost căpitanul Brighton în multe dintre meciurile lor.

Dunk a atras și atenția selecționerului echipei naționale a Angliei, Gareth Southgate, și a fost convocat la echipa națională pentru mai multe meciuri. Cu calitățile sale solide, Dunk este considerat unul dintre cei mai buni fundași centrali englezi din Premier League.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11