player-img

JUCATOR

Levan Shengelia

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Georgia
VÂRSTĂ
28
POZIȚIE
mijlocaș / aripă dreapta
ÎNĂLȚIME
1.84
ECHIPĂ
Panetolikos
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Levan Shengelia

Levan Shengelia este un fotbalist georgian născut pe 3 aprilie 1997, care evoluează pe postul de mijlocaș central. Este cunoscut pentru viziunea sa de joc, distribuția precisă a mingii și capacitatea sa de a dicta ritmul jocului. Shengelia și-a început cariera la clubul georgian FC Dinamo Batumi, unde și-a dezvoltat abilitățile și a fost remarcat pentru potențialul său.

Transferul său la clubul belgian KAS Eupen în 2017 a reprezentat o oportunitate importantă de a evolua la un nivel mai înalt. La Eupen, Shengelia a avut ocazia să joace într-un campionat competitiv și să-și continue progresul ca fotbalist. A devenit un jucător important pentru echipă, contribuind la mijlocul terenului și aducând stabilitate în jocul echipei.

Performanțele sale constante l-au adus în atenția altor cluburi din Europa, iar transferul său la un club de top este o perspectivă reală în viitorul său fotbalistic. Cu o viziune de joc remarcabilă și o capacitate de a se adapta la diverse stiluri de joc, Shengelia este văzut ca unul dintre cei mai promițători mijlocași din Georgia.

Pe plan internațional, Levan Shengelia a reprezentat Georgia la diverse categorii de vârstă și a fost un membru important al echipei naționale de seniori. Cu abilitățile sale și experiența acumulată la nivel internațional, Shengelia este un jucător esențial pentru viitorul fotbalului georgian.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11