player-img

JUCATOR

Leonidas Stergiou

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Elveția
VÂRSTĂ
22
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.81
ECHIPĂ
Vfb Stuttgart
PICIOR
DREPT


banner

Despre Leonidas Stergiou

Leonidas Stergiou, născut pe 3 martie 2002, este un fundaș central elvețian care joacă pentru FC St. Gallen în Superliga Elvețiană. Stergiou și-a început cariera în academia de tineret a clubului St. Gallen, unde talentul său a fost rapid remarcat. În 2018, la doar 16 ani, a debutat în prima echipă a clubului, devenind unul dintre cei mai tineri debutanți din istoria echipei.

Stergiou s-a afirmat rapid datorită abilităților sale defensive solide, fiind un jucător cu o bună înțelegere a jocului, capabil să anticipeze mișcările adversarilor și să intervină eficient. De asemenea, el se remarcă prin jocul său aerian și prin tehnica individuală, care îi permite să inițieze acțiuni de atac din propria jumătate. Aceste calități l-au transformat într-un pilon al apărării echipei sale, iar constanța sa în performanțe a atras atenția unor cluburi importante din Europa.

Pe lângă cariera sa la nivel de club, Stergiou a fost convocat și la echipele naționale de tineret ale Elveției, unde a continuat să impresioneze. Este văzut ca un jucător cu un potențial imens, capabil să devină o prezență constantă în echipa națională de seniori în viitorul apropiat. Determinarea și maturitatea sa pe teren sunt apreciate de antrenori și coechipieri deopotrivă.

Cu o carieră în plină ascensiune, Leonidas Stergiou este un nume de urmărit în fotbalul european. Abilitățile sale defensive și dorința de a se perfecționa continuu îl fac un jucător de perspectivă, pregătit să facă față celor mai mari provocări din fotbalul internațional. Viitorul său promite să fie strălucitor, iar evoluțiile sale constante vor continua să atragă atenția și admirația specialiștilor și fanilor deopotrivă.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11