player-img

JUCATOR

Leandro Trossard

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Belgia
VÂRSTĂ
29
POZIȚIE
Mijlocaș / aripă stânga
ÎNĂLȚIME
1.72
ECHIPĂ
Arsenal
PICIOR
DREPT


banner

Despre Leandro Trossard

Leandro Trossard este un fotbalist belgian născut pe 4 decembrie 1994 în Waterschei, Belgia. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca atacant și pentru viziunea sa de joc.

Trossard și-a început cariera la academia de tineret a clubului belgian Racing Genk, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a devenit unul dintre cei mai talentați tineri jucători din Belgia. În 2012, a fost promovat la echipa principală a lui Racing Genk și a reușit să-și facă loc în primul unsprezece.

Cu Racing Genk, Trossard a reușit să își consolideze reputația ca unul dintre cei mai promițători atacanți din Belgia. Abilitățile sale tehnice remarcabile, precum și instinctul său pentru gol, l-au făcut un jucător important pentru echipa sa.

În 2019, Trossard a fost transferat la clubul englez Brighton & Hove Albion, unde și-a continuat evoluția în Premier League. Aici a reușit să-și aducă aportul la echipa sa și să-și arate potențialul ca unul dintre cei mai talentați atacanți din liga engleză.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19