player-img

JUCATOR

László Bénes

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Slovacia
VÂRSTĂ
26
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.81
ECHIPĂ
Hamburg SV
PICIOR
STÂNG


banner

Despre László Bénes

László Bénes, născut pe 9 septembrie 1997, în Dunajská Streda, Slovacia, este un mijlocaș central talentat, cunoscut pentru viziunea sa de joc și precizia paselor. Și-a început cariera la echipa de tineret a lui DAC Dunajská Streda, înainte de a se transfera la clubul ceh Zbrojovka Brno în 2015.

După un sezon impresionant în prima ligă cehă, Bénes a fost transferat la Borussia Mönchengladbach în Bundesliga în 2016. La Gladbach, Bénes a avut ocazia să-și dezvolte abilitățile într-un mediu competitiv, debutând în Bundesliga și contribuind la jocul echipei cu pase precise și o bună viziune de ansamblu. De-a lungul carierei sale, a fost împrumutat la mai multe echipe, inclusiv Holstein Kiel și FC Augsburg, unde a continuat să arate abilități remarcabile.

Bénes este cunoscut pentru capacitatea sa de a citi jocul și de a controla ritmul unei partide, fiind adesea comparat cu marii mijlocași datorită stilului său de joc elegant și eficient. A reprezentat Slovacia la toate nivelurile de tineret și a debutat pentru echipa națională de seniori în 2017.

Este considerat un jucător cu potențial mare de dezvoltare, fiind urmărit de cluburi din ligile de top din Europa. Prin tehnica sa, creativitatea și abilitatea de a face diferența în momentele cheie, László Bénes este un mijlocaș central de urmărit în fotbalul european.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11