player-img

JUCATOR

Kwadwo Duah

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Elveția
VÂRSTĂ
24
POZIȚIE
Atacant
ÎNĂLȚIME
1.85
ECHIPĂ
Ludogoreț
PICIOR
DREPT


banner

Despre Kwadwo Duah

Kwadwo Duah, născut pe 24 februarie 1997, este un atacant elvețian de origine ghaneză care joacă pentru 1. FC Nürnberg în 2. Bundesliga. Duah și-a început cariera în academia de tineret a clubului Young Boys, unde a arătat de timpuriu un talent remarcabil și o capacitate de a marca goluri. A debutat pentru prima echipă a celor de la Young Boys, dar și-a continuat dezvoltarea prin împrumuturi la diverse cluburi, inclusiv Neuchâtel Xamax și Servette FC.

Duah se remarcă prin viteza sa, abilitățile de dribling și instinctul său de atacant, fiind mereu o amenințare pentru apărările adverse. Capacitatea sa de a finaliza cu precizie și de a se poziționa corect în fața porții îl fac un jucător valoros pentru echipa sa. În timpul împrumuturilor, Duah a câștigat experiență valoroasă și a demonstrat că poate fi un marcator constant, ceea ce i-a adus o reputație solidă în ligile elvețiene.

În 2021, Duah a făcut pasul către fotbalul german, semnând cu 1. FC Nürnberg. Aici, el a continuat să își arate calitățile de atacant, contribuind la jocul ofensiv al echipei sale. Performanțele sale au atras atenția nu doar în Germania, ci și la nivel internațional, fiind convocat la echipele naționale de tineret ale Elveției.

Kwadwo Duah este considerat un jucător cu potențial mare, capabil să evolueze la niveluri superioare. Determinarea și etica sa de muncă sunt caracteristici esențiale care îl ajută să progreseze constant. Cu o carieră în plină ascensiune, Duah are toate ingredientele necesare pentru a deveni un nume important în fotbalul european. Evoluțiile sale constante și dorința de a se perfecționa continuu îl fac un jucător de urmărit în anii ce vin, cu perspective bune de a avea un impact semnificativ în fotbalul internațional.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12