player-img

JUCATOR

Koen Casteels

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Belgia
VÂRSTĂ
31
POZIȚIE
Portar
ÎNĂLȚIME
1.95
ECHIPĂ
Wolfsburg
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Koen Casteels

Koen Casteels, născut pe 25 iunie 1992, în Bonheiden, Belgia, este un portar de clasă mondială, cunoscut pentru reflexele sale excelente și abilitățile sale de a comanda apărarea. Casteels și-a început cariera la echipa de tineret a lui Genk, debutând pentru echipa mare în 2010.

Performanțele sale impresionante i-au adus un transfer la Hoffenheim în Bundesliga în 2011. După câțiva ani în care și-a construit o reputație solidă, Casteels s-a mutat la VfL Wolfsburg în 2015, unde a devenit titularul incontestabil al echipei. Stilul său de joc se remarcă prin agilitate, plasament excelent și capacitatea de a realiza intervenții spectaculoase. În plus, este apreciat pentru calmul său sub presiune și pentru abilitatea de a juca cu mingea la picior, facilitând tranzițiile rapide de la apărare la atac.

Casteels a reprezentat Belgia la diferite niveluri de tineret și a fost inclus în lotul echipei naționale pentru mai multe turnee majore. Este văzut ca unul dintre cei mai constanți și fiabili portari din Bundesliga, iar performanțele sale l-au plasat în atenția marilor cluburi europene. Cu o carieră încă în plină ascensiune, Koen Casteels continuă să fie un pilon de încredere pentru Wolfsburg și un candidat solid pentru echipa națională a Belgiei.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19