player-img

JUCATOR

Klaus Gjasula

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Abania
VÂRSTĂ
34
POZIȚIE
Mijlocaș central defensiv
ÎNĂLȚIME
1.90
ECHIPĂ
Darmstadt
PICIOR
AMBELE


banner

Despre Klaus Gjasula

Klaus Gjasula este un fotbalist albanez născut pe 14 decembrie 1989, în Tirana, Albania. Joacă pe poziția de mijlocaș defensiv și este cunoscut pentru agresivitatea și forța sa pe teren. Gjasula a început să joace fotbal în Germania, unde familia sa s-a mutat în copilăria sa, și a fost format la diverse academii de fotbal din această țară.

Cariera sa profesională a început la cluburile din ligile inferioare germane, dar talentul și munca sa asiduă l-au adus în atenția echipelor din eșaloanele superioare. În 2018, a semnat cu SC Paderborn, echipă cu care a reușit promovarea în Bundesliga. Gjasula s-a remarcat în special prin utilizarea unui echipament de protecție neobișnuit – o cască de protecție – pe care o poartă în urma unei accidentări suferite la cap. Acest accesoriu l-a făcut ușor de recunoscut pe teren.

Pe plan internațional, Klaus Gjasula a debutat pentru echipa națională a Albaniei în 2019. A devenit rapid un jucător esențial pentru echipă, datorită capacității sale de a controla mijlocul terenului și de a întrerupe atacurile adversarilor. Cu o prezență fizică impunătoare și o abordare directă a jocului, Gjasula a câștigat respectul colegilor de echipă și al fanilor, devenind un pilon important al echipei naționale.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11