player-img

JUCATOR

Kingsley Coman

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Franța
VÂRSTĂ
28
POZIȚIE
Mijlocaș / aripă stânga
ÎNĂLȚIME
1.81
ECHIPĂ
Bayern Munchen
PICIOR
DREPT


banner

Despre Kingsley Coman

Kingsley Coman, născut pe 13 iunie 1996 în Paris, Franța, este un fotbalist francez care joacă pe postul de extremă. Este cunoscut pentru viteza sa explozivă, abilitățile de dribling și capacitatea de a influența jocul pe flancuri. Crescut în academia de tineret a clubului Paris Saint-Germain (PSG), Coman și-a făcut debutul la echipa de seniori în 2013, la doar 16 ani.

În 2014, Coman a semnat cu Juventus, unde a câștigat titluri de campion în Serie A și a avut ocazia să joace alături de jucători de top. Totuși, cariera sa a luat o turnură și mai pozitivă odată cu transferul său la Bayern München în 2015, inițial sub formă de împrumut, apoi permanent.

La Bayern München, Coman a avut parte de un succes extraordinar, câștigând multiple titluri de Bundesliga, DFB-Pokal și Liga Campionilor UEFA. Unul dintre momentele de vârf ale carierei sale a fost golul decisiv marcat în finala Ligii Campionilor din 2020 împotriva fostei sale echipe, PSG, care a adus trofeul la Bayern.

Pe plan internațional, Kingsley Coman a debutat pentru echipa națională a Franței în 2015 și a fost parte din lotul echipei care a câștigat Campionatul Mondial în 2018. Coman este apreciat pentru capacitatea sa de a destabiliza apărările adverse și de a oferi pase decisive, fiind un jucător de bază pentru echipa națională.

Cu o combinație de talent brut și experiență acumulată la cele mai înalte niveluri ale fotbalului european, Kingsley Coman este considerat unul dintre cei mai buni și mai consistenți jucători de flanc din lume. Abilitățile sale și capacitatea de a face diferența în momentele cruciale îl fac un jucător esențial atât pentru Bayern München, cât și pentru echipa națională a Franței.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11