player-img

JUCATOR

Kieran Trippier

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Anglia
VÂRSTĂ
33
POZIȚIE
Fundaș dreapta
ÎNĂLȚIME
1.73
ECHIPĂ
Newcastle
PICIOR
DREPT


banner

Despre Kieran Trippier

Kieran Trippier este un fotbalist englez născut pe 19 septembrie 1990 în Bury, Anglia. El evoluează pe postul de fundaș dreapta și este cunoscut pentru tehnica sa bună, abilitățile sale în centrări și pentru capacitatea sa de a susține atacurile.

Trippier și-a început cariera la cluburile de juniori din Anglia, iar apoi a evoluat la echipa de tineret a lui Manchester City. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a fost promovat la echipa principală a clubului.

Cu cluburi precum Burnley și Tottenham Hotspur în Premier League, Trippier a reușit să-și consolideze reputația ca un fundaș dreapta talentat și eficient. Abilitățile sale în centrarea mingii, precum și în apărare, l-au făcut un jucător esențial pentru echipele sale.

Trippier este, de asemenea, un membru important al echipei naționale a Angliei, având mai multe prezențe și contribuții la acest nivel. A fost parte a echipei care a ajuns în semifinalele Cupei Mondiale din 2018 și este considerat unul dintre cei mai buni fundași dreapta englezi din generația sa.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11