player-img

JUCATOR

Kevin De Bruyne

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Belgia
VÂRSTĂ
32
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.81
ECHIPĂ
Manchester City
PICIOR
DREPT


banner

Despre Kevin De Bruyne

Kevin De Bruyne este un fotbalist belgian născut pe 28 iunie 1991 în Drongen, Belgia. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca mijlocaș ofensiv și pentru calitățile sale de lider pe teren.

De Bruyne și-a început cariera la clubul belgian KRC Genk, unde și-a petrecut perioada de formare. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a atras atenția cluburilor de top din Europa. În 2012, a fost transferat la clubul englez Chelsea, dar și-a continuat evoluția sub formă de împrumut la alte cluburi, inclusiv la Werder Bremen în Bundesliga.

În 2015, De Bruyne a fost transferat la clubul englez Manchester City, unde și-a găsit cu adevărat locul și și-a arătat potențialul. A devenit un jucător cheie pentru echipa sa, contribuind la câștigarea mai multor titluri de campion în Premier League și la succesul echipei în competițiile europene.

De Bruyne este apreciat pentru abilitățile sale tehnice remarcabile, pentru viziunea sa de joc și pentru capacitățile sale de a crea oportunități de gol pentru colegii săi. Este considerat unul dintre cei mai buni mijlocași din lume și este un lider de necontestat pentru echipa națională belgiană.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12