player-img

JUCATOR

Kevin Danso

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Austria
VÂRSTĂ
25
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.90
ECHIPĂ
Lens
PICIOR
DREPT


banner

Despre Kevin Danso

Kevin Danso este un fotbalist austriac născut pe 19 septembrie 1998 în Voitsberg, Austria. El evoluează pe postul de fundaș central și este cunoscut pentru forța sa fizică, precum și pentru abilitățile sale defensive.

Danso și-a început cariera la clubul de tineret a lui SK Sturm Graz, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a devenit unul dintre cei mai promițători tineri fundași din Austria. Ulterior, a fost transferat la clubul englez Southampton FC, unde și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația în Premier League.

Cu Southampton, Danso a reușit să se impună ca un fundaș solid și de încredere. Abilitățile sale defensive și capacitatea sa de a juca pe mai multe poziții l-au făcut un jucător important pentru echipa sa.

În plus față de evoluția sa la club, Danso a fost, de asemenea, chemat să reprezinte echipa națională a Austriei, având mai multe prezențe și contribuții la acest nivel. Este considerat unul dintre cei mai promițători fundași din Austria și este urmărit cu atenție de cluburile de top din Europa.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11