player-img

JUCATOR

Kevin Csoboth

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Ungaria
VÂRSTĂ
24
POZIȚIE
mijlocaș / aripă dreapta
ÎNĂLȚIME
1.74
ECHIPĂ
Ujpest
PICIOR
DREPT


banner

Despre Kevin Csoboth

Kevin Csoboth este un fotbalist maghiar născut pe 20 iunie 2000, în Szeged, Ungaria. Joacă pe postul de atacant sau extremă și este cunoscut pentru viteza sa, abilitățile tehnice și capacitatea de a finaliza eficient. Csoboth și-a început cariera la academia de tineret a clubului Fehérvár FC, unde a fost remarcat pentru talentul său și potențialul de a deveni un atacant de top.

În 2018, Csoboth a făcut pasul spre fotbalul internațional, semnând cu echipa de tineret a SL Benfica din Portugalia. La Benfica, a avut ocazia să își dezvolte abilitățile într-un mediu competitiv și să joace alături de unii dintre cei mai promițători tineri jucători din Europa. Performanțele sale la echipele de tineret ale lui Benfica l-au ajutat să își câștige reputația de jucător talentat și promițător.

Csoboth este un jucător versatil, capabil să joace atât ca atacant central, cât și pe flancuri. Este cunoscut pentru viteza sa explozivă și abilitatea de a dribla adversarii, precum și pentru instinctul său de a găsi spații și de a marca goluri. Aceste calități îl fac un jucător periculos în orice situație ofensivă.

Pe plan internațional, Kevin Csoboth a reprezentat Ungaria la diverse categorii de vârstă, inclusiv la echipa națională U21. Performanțele sale la nivel de tineret i-au adus recunoaștere și convocări la echipa națională de seniori, unde a început să își facă simțită prezența. Cu o carieră în plină ascensiune și un potențial enorm, Csoboth este văzut ca unul dintre viitorii mari atacanți ai fotbalului maghiar, având toate calitățile necesare pentru a reuși atât la nivel de club, cât și la echipa națională.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19