player-img

JUCATOR

Kenny McLean

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Scoția
VÂRSTĂ
32
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.80
ECHIPĂ
Norwich City
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Kenny McLean

Kenny McLean este un fotbalist scoțian născut pe 8 ianuarie 1992 în Rutherglen, Scoția. El evoluează pe postul de mijlocaș central și este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice, pentru determinarea sa și pentru angajamentul său în teren.

McLean și-a început cariera la clubul scoțian Rangers FC, unde a parcurs mai multe etape ale academiei clubului înainte de a debuta pentru echipa de seniori. Performanțele sale bune l-au adus în atenția altor cluburi, iar în 2015, s-a transferat la clubul englez Aberdeen FC.

Aici, el și-a consolidat reputația ca un mijlocaș talentat și fiabil, contribuind la succesul echipei în competițiile interne și europene. McLean este apreciat pentru abilitățile sale de pasare, pentru viziunea sa de joc și pentru capacitatea sa de a contribui la atac.

El este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Scoției, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. McLean este admirat pentru devotamentul său față de echipă și pentru profesionalismul său și este considerat unul dintre cei mai buni mijlocași din Scoția.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11