player-img

JUCATOR

Kacper Urbanski

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Polonia
VÂRSTĂ
19
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.83
ECHIPĂ
Bologna
PICIOR
DREPT


banner

Despre Kacper Urbanski

Kacper Urbański, născut pe 7 septembrie 2004 în Gdańsk, Polonia, este un tânăr talentat mijlocaș central. Și-a început cariera la academia de fotbal a clubului Lechia Gdańsk, unde a impresionat prin abilitățile sale tehnice și viziunea de joc.

La doar 15 ani, Urbański a debutat în prima ligă poloneză, devenind unul dintre cei mai tineri jucători care au evoluat în Ekstraklasa. Performanțele sale au atras atenția cluburilor din străinătate, iar în 2021, s-a transferat la Bologna FC în Serie A, Italia. La Bologna, Urbański și-a continuat dezvoltarea, fiind considerat un jucător cu un viitor strălucit datorită tehnicii sale, abilității de a controla jocul și maturității sale pe teren, neobișnuite pentru vârsta lui. Este un mijlocaș versatil, capabil să joace atât în rol defensiv cât și ofensiv, lucru care îi conferă un avantaj strategic.

Urbański a fost, de asemenea, selecționat pentru echipele de tineret ale Poloniei, unde a continuat să impresioneze. Este un nume de urmărit în fotbalul european.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11