player-img

JUCATOR

Jude Bellingham

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Anglia
VÂRSTĂ
20
POZIȚIE
mijlocaș / aripă dreapta
ÎNĂLȚIME
1.86
ECHIPĂ
Real Madrid
PICIOR
DREPT


banner

Despre Jude Bellingham

Jude Bellingham este un fotbalist englez născut pe 29 iunie 2003 în Stourbridge, Anglia. El evoluează pe postul de mijlocaș central și este cunoscut pentru forța sa fizică, pentru inteligența sa fotbalistică și pentru maturitatea sa pe teren.

Bellingham și-a început cariera la clubul Birmingham City și și-a făcut debutul în echipa de seniori la o vârstă foarte fragedă. Performanțele sale impresionante l-au făcut rapid unul dintre cei mai căutați tineri jucători din Anglia.

Este remarcat pentru abilitățile sale de pasare și distribuție, precum și pentru capacitatea sa de a-și susține echipa atât în atac, cât și în apărare. A fost transferat la Borussia Dortmund în Bundesliga, unde și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația ca un mijlocaș central talentat.

Bellingham a fost, de asemenea, convocat la echipa națională a Angliei și a devenit unul dintre cei mai tineri jucători care au jucat pentru echipa națională. Este considerat unul dintre cei mai promițători mijlocași centrali din Anglia și este urmărit cu atenție de către cluburile de top din Europa.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12