player-img

JUCATOR

Joško Gvardiol

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Croația
VÂRSTĂ
22
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.85
ECHIPĂ
Manchester City
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Joško Gvardiol

Joško Gvardiol este un fotbalist croat născut pe 23 ianuarie 2002 în Sibenik, Croația. El evoluează pe postul de fundaș central și este cunoscut pentru forța sa fizică, pentru capacitatea sa de a relua jocul și pentru abilitățile sale defensive.

Gvardiol a început să-și dezvolte cariera la academie la clubul croat Dinamo Zagreb și și-a făcut debutul în echipa de seniori în 2019. Performanțele sale impresionante l-au făcut rapid unul dintre cei mai căutați fundași tineri din Europa.

Este apreciat pentru puterea sa aeriană, pentru abilitățile sale în interceptare și pentru capacitatea sa de a relua jocul în mod eficient. A fost un jucător important pentru Dinamo Zagreb și a contribuit la multiplele lor succese în competițiile interne și europene.

Gvardiol este, de asemenea, un membru important al echipei naționale a Croației, având mai multe prezențe și contribuții la acest nivel. Este considerat unul dintre cei mai promițători fundași centrali din Europa și este urmărit cu atenție de către cluburi de top din întreaga lume.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11