player-img

JUCATOR

Josip Ilicic

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Slovenia
VÂRSTĂ
36
POZIȚIE
Mijlocaș central ofensiv
ÎNĂLȚIME
1.90
ECHIPĂ
Maribor
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Josip Ilicic

Josip Ilicic este un fotbalist sloven născut pe 29 ianuarie 1988, în Prijedor, Bosnia și Herțegovina. Joacă pe postul de mijlocaș ofensiv sau atacant și este cunoscut pentru tehnica sa impresionantă, viziunea de joc și abilitatea de a marca goluri spectaculoase. Ilicic și-a început cariera profesională în Slovenia, la NK Interblock, înainte de a se transfera la Maribor, unde a devenit rapid unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului.

În 2010, Ilicic s-a transferat în Serie A italiană, semnând cu Palermo. Acolo, el a continuat să impresioneze, atrăgând atenția Fiorentinei, care l-a achiziționat în 2013. La Fiorentina, Ilicic a devenit unul dintre jucătorii de bază, cunoscut pentru golurile sale spectaculoase și pasele decisive. În 2017, s-a transferat la Atalanta, unde a cunoscut cea mai bună perioadă a carierei sale, contribuind la calificările echipei în Liga Campionilor și la performanțele remarcabile în competițiile europene.

Pe plan internațional, Josip Ilicic este un jucător esențial pentru echipa națională a Sloveniei, pentru care a debutat în 2010. Cu o combinație de tehnică, creativitate și experiență, Ilicic a devenit unul dintre cei mai respectați și apreciați fotbaliști sloveni. Contribuțiile sale la echipa națională și la cluburile pentru care a jucat îl fac un exemplu de succes și determinare în lumea fotbalului.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19