player-img

JUCATOR

Joshua Kimmich

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Germania
VÂRSTĂ
29
POZIȚIE
Mijlocaș central defensiv
ÎNĂLȚIME
1.77
ECHIPĂ
Bayern Munchen
PICIOR
DREPT


banner

Despre Joshua Kimmich

Joshua Kimmich, născut pe 8 februarie 1995 în Rottweil, Germania, este unul dintre cei mai versatili și talentați fotbaliști din generația sa. În prezent joacă pentru Bayern München și echipa națională a Germaniei, fiind apreciat pentru inteligența sa tactică, tehnica excelentă și capacitatea de a juca pe multiple poziții.

Kimmich a început cariera de junior la VfB Stuttgart, dar a făcut trecerea la RB Leipzig în 2013, unde și-a făcut debutul în fotbalul profesionist. După două sezoane impresionante în 3. Liga și 2. Bundesliga, a fost transferat de Bayern München în 2015, la recomandarea lui Pep Guardiola, care l-a văzut ca pe un jucător de mare perspectivă.

La Bayern, Kimmich și-a demonstrat rapid valoarea, debutând în Bundesliga în sezonul 2015-2016. Inițial utilizat ca mijlocaș defensiv, el a fost adesea folosit și ca fundaș dreapta, datorită abilităților sale defensive și a capacității de a se implica în atac. Versatilitatea sa a fost un atu major pentru Bayern, permițându-i să acopere diverse poziții în funcție de necesitățile echipei.

Performanțele lui Kimmich au fost constante și impresionante, contribuind semnificativ la succesul lui Bayern München atât în competițiile naționale, cât și în cele internaționale. A câștigat multiple titluri de Bundesliga, DFB-Pokal și Liga Campionilor UEFA, fiind un element cheie în echipa care a cucerit tripla în sezonul 2019-2020.

Pe plan internațional, Kimmich și-a făcut debutul pentru echipa națională a Germaniei în 2016 și a participat la mai multe turnee majore, inclusiv Euro 2016, Cupa Mondială din 2018 și Euro 2020. Este considerat un lider natural și unul dintre jucătorii de bază ai Mannschaft-ului, capabil să influențeze jocul prin viziunea sa și prin pasele precise.

În concluzie, Joshua Kimmich este un fotbalist de elită, recunoscut pentru versatilitatea sa, abilitățile tehnice și inteligența tactică. Impactul său asupra fotbalului german și european este considerabil, fiind un exemplu de dedicare și excelență pe teren.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19