player-img

JUCATOR

Jordan Pickford

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Anglia
VÂRSTĂ
30
POZIȚIE
Portar
ÎNĂLȚIME
1.85
ECHIPĂ
Everton
PICIOR
DREPT


banner

Despre Jordan Pickford

Jordan Pickford este un fotbalist englez născut pe 7 martie 1994 în Sunderland, Anglia. El evoluează pe postul de portar și este cunoscut pentru reflexele sale rapide, abilitățile sale în blocarea șuturilor și pentru capacitatea sa de a juca cu piciorul.

Pickford și-a început cariera la cluburile de juniori din Anglia, iar apoi a evoluat la echipa de tineret a lui Sunderland. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a fost promovat la echipa principală a clubului.

Cu Sunderland, Pickford a reușit să-și facă loc în echipa principală și să-și arate calitățile ca portar. Performanțele sale bune l-au determinat să fie transferat la clubul Everton în 2017, unde și-a continuat evoluția și a devenit unul dintre cei mai buni portari din Premier League.

Pickford este, de asemenea, un membru important al echipei naționale a Angliei, având mai multe prezențe și contribuții la acest nivel. A fost parte a echipei care a ajuns în semifinalele Cupei Mondiale din 2018 și este considerat unul dintre cei mai buni portari englezi din generația sa.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11