player-img

JUCATOR

Jonathan Tah

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Germania
VÂRSTĂ
28
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.95
ECHIPĂ
Bayer Leverkusen
PICIOR
DREPT


banner

Despre Jonathan Tah

Jonathan Tah, născut pe 11 februarie 1996 în Hamburg, Germania, este un fundaș central cunoscut pentru statura sa impunătoare, jocul aerian excelent și capacitatea de a anticipa jocul adversarilor. A început cariera de fotbalist la academia de tineret a clubului Altona 93, dar talentul său nu a trecut neobservat și a fost rapid remarcat de Hamburger SV, unul dintre cluburile de tradiție din Bundesliga.

Tah și-a făcut debutul pentru echipa mare a Hamburger SV în 2013, la vârsta de doar 17 ani. Deși foarte tânăr, a demonstrat maturitate și o mare abilitate defensivă, ceea ce i-a adus rapid un loc de titular în echipă. În 2015, a fost transferat la Bayer Leverkusen, unde a continuat să impresioneze prin performanțele sale solide și constante.

La Leverkusen, Jonathan Tah a devenit un pilon de bază al apărării, contribuind la stabilitatea defensivă a echipei. Statura sa de 1,95 metri îi oferă un avantaj clar în duelurile aeriene, atât defensiv, cât și ofensiv, unde este adesea o amenințare la cornere și lovituri libere. Pe lângă calitățile sale fizice, Tah este apreciat pentru calmul său în posesie și pentru abilitatea de a lansa atacuri din apărare cu pase precise și inteligente.

La nivel internațional, Tah și-a făcut debutul pentru echipa națională a Germaniei în 2016. De atunci, a fost convocat în mod regulat, participând la diverse competiții internaționale, inclusiv Campionatul European. Prezența sa în echipa națională este o dovadă a calităților sale și a încrederii pe care selecționerii o au în el pentru a apăra culorile Germaniei.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19