player-img

JUCATOR

John Stones

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Anglia
VÂRSTĂ
30
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.88
ECHIPĂ
Manchester City
PICIOR
NICI UNUL


banner

Despre John Stones

John Stones este un fotbalist englez născut pe 28 mai 1994 în Barnsley, Anglia. El evoluează pe postul de fundaș central și este cunoscut pentru calmitatea sa în apărare, abilitățile sale în construcția jocului și pentru capacitățile sale fizice.

Stones și-a început cariera la cluburile de juniori din Anglia, iar apoi a evoluat la echipa de tineret a lui Barnsley. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a fost remarcat de cluburile de top din Premier League.

Cu Everton și apoi cu Manchester City, Stones a reușit să-și consolideze reputația ca un fundaș central solid și fiabil. Capacitatea sa de a construi jocul de la spate, precum și abilitățile sale în apărare l-au făcut un jucător esențial pentru echipele sale.

Stones este, de asemenea, un membru important al echipei naționale a Angliei, având mai multe prezențe și contribuții la acest nivel. A fost parte a echipei care a ajuns în finala Campionatului Mondial din 2018 și este considerat unul dintre cei mai buni fundași centrali englezi din generația sa.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11