player-img

JUCATOR

John McGinn

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Scoția
VÂRSTĂ
29
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.78
ECHIPĂ
Aston Villa
PICIOR
STÂNG


banner

Despre John McGinn

John McGinn este un fotbalist scoțian născut pe 18 octombrie 1994 în Glasgow, Scoția. El evoluează pe postul de mijlocaș central și este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice, pentru energia sa și pentru angajamentul său în teren.

McGinn și-a început cariera la clubul scoțian St. Mirren FC, unde și-a petrecut mai mulți ani și și-a demonstrat talentul. Performanțele sale impresionante l-au adus în atenția cluburilor din Anglia, iar în 2018, s-a transferat la clubul englez Aston Villa FC.

Aici, el și-a continuat evoluția și a devenit un element esențial al echipei. McGinn este apreciat pentru abilitățile sale de recuperare a mingii, pentru pasările precise și pentru capacitatea sa de a contribui la atac. El este un jucător polivalent, capabil să îndeplinească mai multe roluri în mijlocul terenului.

McGinn este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Scoției, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Este considerat unul dintre cei mai talentați mijlocași din Scoția și este admirat pentru devotamentul său față de echipă și pentru profesionalismul său.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12