player-img

JUCATOR

Joey Veerman

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Olanda
VÂRSTĂ
25
POZIȚIE
Mijlocaș central
ÎNĂLȚIME
1.85
ECHIPĂ
PSV Eindhoven
PICIOR
DREPT


banner

Despre Joey Veerman

Joey Veerman este un fotbalist olandez născut pe 11 aprilie 1998 în Volendam, Țările de Jos. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca mijlocaș central și pentru creativitatea sa pe teren.

Veerman și-a început cariera la clubul olandez Volendam, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a devenit unul dintre cei mai promițători tineri mijlocași din Olanda. Ulterior, a fost transferat la clubul Heerenveen, unde și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația în Eredivisie.

Cu Heerenveen, Veerman a reușit să-și consolideze reputația ca un mijlocaș creativ și de încredere. Abilitățile sale tehnice remarcabile, precum și viziunea sa de joc, l-au făcut un jucător important pentru echipa sa.

În prezent, Veerman continuă să-și dezvolte cariera și este urmărit cu atenție de cluburile de top din Olanda și Europa pentru a vedea cum își va evolua jocul și pentru a vedea dacă va putea să-și aducă contribuția la echipa națională a Olandei în viitor.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11